x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lovitură pentru Dragnea. A fost sancționat de Penitenciar după interviul acordat

Lovitură pentru Dragnea. A fost sancționat de Penitenciar după interviul acordat

26 Iun 2020   •   15:59
Lovitură pentru Dragnea. A fost sancționat de Penitenciar după interviul acordat

Liviu Dragnea a fost sancționat de conducerea Penitenciarului Rahova după ce a acordat un interviu prin Skype pentru Realitatea Plus. Fostul lider PSD nu mai are dreptul să muncească în închisoare.

 

"În urmă cu puțin timp, Liviu Dragnea a aflat că i s-a restricționat dreptul la muncă. Informația mi-a fost confirmată de logodnica lui, Irina Tănase, și de avocata lui, Flavia Todosiu. Această restricție vine în urma verificărilor făcute de ANP la penitenciar și se consideră a fi un incident de securitate. Eu m-am uitat pe regulament și spune că incidentele de securitate sunt dacă există violență și urmează ca sancțiunea să fie mutarea din cameră. În urma interviului dat de Realitatea Plus, Liviu Dragnea a primit această sancțiune. Avocata Flavia Todosiu va face demersuri împotriva acestei sancțiuni pentru că se consideră a fi un abuz care nu are legătură cu regulamentul și cu ordinele interioare”, a explicat Adina Anghelescu la Antena 3.

 

„Directorul penitenciarului e cel care a aprobat lista cu persoanele cu care ai dreptul să ai contact telefonic, iar el a aprobat cererea jurnalistului de la Realitatea Plus. Convorbirea s-a desfășurat online ca în cazul în care ar fi existat un incident de securitate sau nu le-ar fi convenit ceva din discuția pe care au avut-o cei doi, penitenciarul ar fi putut să întrerupă această convorbire, lucru care nu s-a întâmplat. Dar iată că acum Liviu Dragnea are această restricție la muncă",  a mai spus jurnalista.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea