x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban, despre măsurile luate de Guvernul Dăncilă: Totul este blocat

Ludovic Orban, despre măsurile luate de Guvernul Dăncilă: Totul este blocat

21 Oct 2019   •   11:40
Ludovic Orban, despre măsurile luate de Guvernul Dăncilă: Totul este blocat

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni că „totul este blocat”, reclamând ultimele măsuri luate de Guvernul Dăncilă, scrie Antena 3.

„La ora actuală, totul este blocat. Avem de-a face cu rămășite de Guvern, care nu mai face aproape nimic din ceea ce ar trebui să facă, în schimb face o mulțime de prostii: angajarea de cheltuieli pentru care nu există resurse, forțarea semnării unor contracte pentru care nu sunt îndeplinite condițiile legale, fixarea pe post a unor concursuri organizate în toate instituțiile guvernamentale a clientelei pesediste. De asemenea, România are nevoie de un Guvern pentru rezolvarea unor probleme extrem de importante, cum ar fi rectificarea bugetară. Există la ora actuală instituţii care nu au resursele financiare pentru a încheia anul, care riscă să rămână fără bani şi să afecteze segmente largi d epopulaţie. Este necesară elaborarea bugetului de stat, este necesar un Guvern care să negocieze acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul multianual 2020-2027”, a precizat liderul PNL, Ludovic Orban. 

De altfel, Orban susţine că este necesară o propunere de comisar european care să nu creeze niciun fel de problemă României.

×
Subiecte în articol: ludovic orban