x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban, despre vizita Vioricăi Dăncilă în SUA: Pune România într-o situație foarte proastă

Ludovic Orban, despre vizita Vioricăi Dăncilă în SUA: Pune România într-o situație foarte proastă

26 Sep 2019   •   16:04
Ludovic Orban, despre vizita Vioricăi Dăncilă în SUA: Pune România într-o situație foarte proastă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, joi, vizita premierului Viorica Dăncilă în Statele Unite ale Americii.

"Dăncilă este o catastrofă. Nu mai zic de vizita în SUA, care pune România într-o situaţie foarte proastă. Nu poţi să te duci ca premier al României să te plimbi ca Vodă în lobodă oriunde, fără să ai nişte întâlniri oficiale cu reprezentanţi care sunt de rangul tău, să abordezi probleme de interes public pentru România sau probleme de interes comun în relaţiile bilaterale, mai ales cu Statele Unite cu care avem un parteneriat strategic atât de trainic. Parcă tot ce face Dăncilă vrea să demonstreze în faţa fiecărui român că nu mai are ce să caute în funcţia de premier", a spus Orban într-o conferinţă de presă.

El a precizat că în prezent, în afară de PSD, nu mai există niciun partid în Parlament care să sprijine Guvernul.

"Dăncilă fuge ca dracul de tămâie de obligaţia constituţională pe care o are să vină să ceară votul de încredere pe remaniere, ca urmare a schimbării configuraţiei politice, amânând la calendele greceşti un astfel de act care este obligatoriu din punct de vedere al Constituţiei", a mai spus Orban.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban viorica dancila sua