x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Începând de azi, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL este Nicușor Dan

Ludovic Orban: Începând de azi, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL este Nicușor Dan

09 Mar 2020   •   14:16
Ludovic Orban: Începând de azi, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL este Nicușor Dan

Ludovic Orban a anunțat, în urma ședinței cu parlamentarii, că PNL susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, scrie Antena 3.

"Începând de astăzi, candidatul la Primăria Capitalei susținut de PNL este Nicușor Dan. Biroul Politic Naționa a validat în unanimitate susținerea lui Nicușor Dan ca și candidat la funcția de primar general al Capitalei. Avem încredere în onestitatea, în soliditatea soluțiilor, în devotamentul lui Nicușor Dan față de cetățenii din București și avem garanția că vom reuși să eliberăm Bucureștiul de domnia bunului plac, amatorismului, clientelismului, care și-a bătut joc de București și de bucureșteni în ultimii 12 ani. Bucureștiul are dreptul la o nouă șansă, șansa de a fi transformat într-o adevărată capitală europeană, iar această șansă este prin Nicușor Dan, PNL și celelalte forțe politice, democratice, pro-europene, care îi susțin candidatura".

×
Subiecte în articol: ludovic orban nicusor dan