x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Testul lui Crin Antonescu îl reprezintă alegerile europarlamentare

Ludovic Orban: Testul lui Crin Antonescu îl reprezintă alegerile europarlamentare

25 Mar 2014   •   16:34
Ludovic Orban: Testul lui Crin Antonescu îl reprezintă alegerile europarlamentare

Deputatul liberal Crin Antonescu a declarat, la RFI, că, dacă la alegerile europarlamentare PNL înregistrează un scor de circa 20% şi va fi înaintea oricărui alt partid cu cel puţin cinci procente, candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţie va fi validată prin acest rezultat.

"Este evident faptul că testul domnului Antonescu îl reprezintă alegerile pentru Parlamentul European. În cazul în care la aceste alegeri pentru Parlamentul European Partidul Naţional Liberal înregistrează un scor în jur de 20% şi va fi înaintea oricărui alt partid cu cel puţin cinci procente, este evident că Partidul Naţional Liberal va valida prin rezultatul său candidatura domnului Antonescu", a declarat Orban.

În opinia deputatului liberal, "este clar că în acest an bătălia pentru prezidenţiale se va da între PSD şi formaţiunile politice de dreapta. Pentru Partidul Naţional Liberal este esenţial să câştige cel puţin poziţia a doua în primul tur, astfel încât să poată să mobilizeze voturile dreptei în turul al doilea împotriva candidatului PSD".

×