x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lui Ion Iliescu i-a crescut tensiunea

Lui Ion Iliescu i-a crescut tensiunea

15 Mai 2005   •   00:00

Senatorul Ion Iliescu a avut sambata la pranz un puseu de tensiune, care insa nu a necesitat spitalizare, el fiind consultat, la domiciliu, de catre medicul sau de familie.

  • de LAVINIA DIMANCEA
  • STARE. Ion Iliescu se simte bine, linistindu-i si pe prieteni, si pe dusmani
    Medicul Sorin Oprescu a declarat, pentru Mediafax, ca fostul sef al statului a avut "un usor puseu de tensiune", insa, dupa ce a fost consultat, acasa, de catre medicul de familie, starea i s-a ameliorat imediat. Conform lui Oprescu, dupa aceea, Iliescu nu a mai avut alte probleme de sanatate.

    SURMENAJ. Ion Iliescu a precizat, sambata, pentru Radio Info PRO, ca oboseala si solicitarea, pe fondul cardiopatiei ischemice de care sufera, l-au determinat sa faca un control cu medicul de familie, "pentru a vedea daca s-a produs vreo modificare". El a respins totodata zvonurile potrivit carora ar fi suferit un infarct. "Pot sa ii linistesc pe toti: nu este vorba de nici un infarct. Am fost ceva mai obosit, eu am o cardiopatie ischemica mai veche si fac controale", a afirmat Iliescu.El a precizat ca vrea sa-i linisteasca astfel "pe toti prietenii care se intereseaza si care, in mod sincer, au fost probabil preocupati de aceasta zvonistica". In ceea ce-i priveste pe "cei care asteapta cu nerabdare asa ceva", Iliescu a spus ca poate vor fi linistiti sau poate vor fi dezamagiti.

    Cu o zi in urma, Ion Iliescu a avut o zi incarcata, participand la lucrarile Consiliului National al PSD, in cadrul carora a rostit un discurs referitor la viitorul sau politic, la viitorul PSD, la raporturile cu actuala conducere a partidului, precum si la Congresul acestei formatiuni.

    PREOCUPARE. Liderul PSD, Mircea Geoana, ne-a declarat ieri ca nu a vorbit cu Ion Iliescu dupa ce acesta a avut puseul de tensiune, dar a recunoscut ca a stat de vorba cu medicii care s-au ocupat de fostul sef al statului. "Evident ca am fost cu totii preocupati", a spus Mircea Geoana. Intrebat daca s-a simtit vizat de afirmatiile lui Iliescu, conform carora cei care asteptau cu nerabdare ca el sa fi suferit un infarct "vor fi linistiti sau dezamagiti", Geoana a negat. "In nici un caz", a fost raspunsul sefului PSD.

    ×
    Subiecte în articol: politic iliescu ion