x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lupta pe integrare - PNL si PD se dueleaza cu fluturasi

Lupta pe integrare - PNL si PD se dueleaza cu fluturasi

de Aniela Nine    |    16 Dec 2006   •   00:00
Lupta pe integrare - PNL si PD se dueleaza cu fluturasi

La nici o luna dupa ce strazile Bucurestiului au fost invadate de fluturasi care ridicau in slavi prestatia Cabinetului Tariceanu in ultimul an, purtand semnatura filialei Sectorului 6 a PNL, ieri, in statiile de metrou din Capitala au fost distribuite noi materiale publicitare, de data aceasta cu sigla PD.

Pliantele cu pricina, trei la numar, se detaseaza clar din punct de vedere calitativ de foaia scoasa la imprimanta prin care PNL incerca acum ceva timp sa ia ochii electoratului cu reforma facuta de Guvernul Tariceanu. Desi pe toate cele trei pliante ale PD predomina culoarea Aliantei, portocaliu, informatiile prezentate in doua dintre ele ii vizau exclusiv pe ministrii democrati, euroobservatorii democrati si parlamentarii aceluiasi partid. Pana si pe singurul pliant care continea informatii despre integrare, "Vino sa vorbim despre noi in Europa", se gasea sigla PD, alaturi de cea a grupului PPE

PROMO. Monica Macovei, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Mihail Hardau, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu si Radu Berceanu informeaza zambitori de pe unul din pliante ca romanii sunt cetateni europeni si subliniaza cam cu ce au contribuit ei la aceasta stare de fapt. Mesajul, expus in titlu, este departe de a fi unul subtil, astfel incat sa nu poata fi "ratat" de vreun cetatean distrat: "Ministrii Partidului Democrat = Integrare Europeana la 1 ianuarie 2007". Nici euroobservatorii PD nu sunt uitati. Surprinsi la fel de zambitori in fotografii, dau la randu-le raportul pe suport portocaliu: interventii in plenul PE, contributii la realizarea rapoartelor care priveau Romania.

×
Subiecte în articol: politic