x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Marcel Ciolacu acuză Guvernul că a copiat Planul Național de Investiții și Relansare Economică din programul de guvernare al PSD

VIDEO. Marcel Ciolacu acuză Guvernul că a copiat Planul Național de Investiții și Relansare Economică din programul de guvernare al PSD

01 Iul 2020   •   11:12
VIDEO. Marcel Ciolacu acuză Guvernul că a copiat Planul Național de Investiții și Relansare Economică din programul de guvernare al PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că o mare parte din Planul Național de Investiții și Relansare Economică, elaborat de Guvern, este copiat din programul de guvernare al PSD.

„Este evident că este copiat programul (n.r. Planul Național de Investiții și Relansare Economicp), vi-l dau pe cel din 2016 și îl comparați și veți vedea. Este copiat. Culmea, sunt copiate și anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a declarat Marcerl Ciolacu.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă, președintele interimar al PSD a reiterat intenția social-democraților de a depune o moțiune de cenzură în Parlament.

„În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, vă spun că vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult decât atât, această moţiune va trece. Când vom depune moţiunea de cenzură, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, până la alegerile generale, pe care să îl expunem atât românilor, colegilor din Parlament, dar nu în ultimul rând preşedintelui Iohannis când va lua decizia pe cine desemnează prim-ministru - este totuşi atributul meu şi al colegilor mei de a lua această decizie în interiorul partidului", a mai afirmat Ciolacu.

Redeschidem astăzi Piața Progresul, în prezența domnului preşedinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. În mai...

Publicată de Daniel Băluță pe Marţi, 30 iunie 2020

Marcel Ciolacu a participat miercuri, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, la inaugurarea Pieței agro-alimentare Progresul.

 

×