x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Marcel Ciolacu: Aceste atacuri nu sunt demne de un președinte european/ Nu vinde nimeni Ardealul

VIDEO. Marcel Ciolacu: Aceste atacuri nu sunt demne de un președinte european/ Nu vinde nimeni Ardealul

29 Apr 2020   •   15:51
VIDEO. Marcel Ciolacu: Aceste atacuri nu sunt demne de un președinte european/ Nu vinde nimeni Ardealul
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

UPDATE. Principalele declarații: „Guvernul a trimis după 4 luni de zile un punct de vedere, acest lucru a blocat procedura de respingere a Camerei Deputaților. După o lună, președintele a venit cu un atac grosolan. Am avut senzația că Vadim Tudor trăiește. Acest atacuri nu sunt demne de un președinte european. Nu vinde nimeni Ardealul. Solicit serviciilor de informații dacă i-au transmis președintelui aceste informații, vorbim despre responsabilitatea unui președinte. Românii, indiferent de etnie au nevoie de un președinte care să nu creeze tensiuni. Eu rămân un partener al tuturor românilor.”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Solicit președintelui să răspundă la patru întrebări: de ce nu testăm populația, de ce Guvernul nu are un proiect de relansare a economiei, de ce avem un milion de șomeri pe care îi lăsați să se descurce singuri, de ce Guvernul fură pe timp de pandemie prin achiziții netransparente cu firmele de casă ale PNL. Nu distrugeți România, domnule Iohannis, prin ambiții prostești. Guvernul actual trebuie să vină urgent cu un plan de măsuri pentru salvarea economiei.”

 

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 29 aprilie 2020

-------------------------------------------------------

Știre inițială. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, va susține o declarație de presă la Parlament, miercuri, începând cu ora 16.00. Declarațiile vin în contextul în care Marcel Ciolacu a fost criticat de șeful statului pentru că ar fi fost complice la adoptarea tacită a proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Senatul a respins, în urmă cu câteva minute, proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc. 

×