x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Plafonarea prețurilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o soluție

Marcel Ciolacu: Plafonarea prețurilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o soluție

06 Apr 2020   •   17:28
Marcel Ciolacu: Plafonarea prețurilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o soluție

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că plafonarea prețurilor la nivelul ultimelor trei luni ar putea fi o soluție în acest moment pentru ca românii să fie protejați, iar prețurile alimentelor să revină la normal, scrie Antena 3.

"Astăzi am avut o discuție cu reprezentanții marilor lanțuri de magazine alimentare din România (AMRCR). Împreună cu Paul Stănescu, Secretarul General al PSD, am vorbit cu marii retalieri despre soluțiile concrete pe care le putem lua împreună astfel încât prețurile alimentelor să revină la normal și consumatorii să fie protejați.

PSD are deja depusă o lege în Parlament privind plafonarea prețurilor și este firesc să ținem cont și de amendamentele marilor retaileri. Cred că plafonarea prețurilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o soluție în acest moment.

De asemenea, am discutat despre inițiativa PSD privind promovarea produselor românești și mă bucur că există o mare deschidere pentru ca marile magazine să aibă pe rafturi mai multe produse fabricate la noi în țară. Există preocupare de ambele părți pentru încurajarea fermierilor și agriculturii românești, însă este nevoie de dialog continuu, cu toți factorii implicați, pentru ca marfa producătorilor români să ajungă în marile magazine, iar înființarea unor centre de colectare pentru marfa românească ar ușura foarte mult acest proces.

P.S. Nu uitați! Un produs românesc cumpărat=un loc de muncă salvat!", a scris Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu