x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Munteanu: Obiectivele Alianței Noastre România, promovarea oamenilor de valoare

Marian Munteanu: Obiectivele Alianței Noastre România, promovarea oamenilor de valoare

05 Oct 2016   •   23:45
Marian Munteanu: Obiectivele Alianței Noastre România, promovarea oamenilor de valoare
Sursa foto: FOTO: DIANA OROS

Principalul obiectiv al partidului Alianța Noastră România este promovarea oamenilor de valoare, în toate domeniile, a declarat liderul formațiunii, Marian Munteanu, miercuri, la Craiova.

"Alianța Noastră România este un partid cu totul nou, care are într-o proporție covârșitoare oameni care nu au făcut politică sau care au fost membri în unele partide încercând să facă câte ceva. (...) Unul din principalele noastre obiective este să sprijinim promovarea unor oameni de valoare, cinstiți, competenți, patrioți autentici. Acestea sunt cuvintele cheie: cinste, competență și patriotism. De asta este nevoie în România", a susținut afirmat Marian Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

El a anunțat că formațiunea politică a făcut parteneriat cu PNȚCD, subliniind că liderul țărăniștilor Aurelian Pavelescu nu va candida la alegerile parlamentare, "deși a fost invitat, ca și alte personalități ale partidului''.

În context, el a susținut că cele două formațiuni sprijină aceleași valori, iar din acest punct de vedere parteneriatul este unul firesc.

"În tinerețea mea am avut șansa să fiu alături de domnul Corneliu Coposu, Ion Rațiu — personalități mari ale țării noastre și lideri de seamă ai PNȚCD care au venit să pună umărul și să nu ceară nimic. Este un partid care are o tradiție importantă, pe care eu o respect, și care a venit să ne sprijine. Aurelian Pavelescu a fost colegul meu de facultate", a mai spus Munteanu.

Sursa: AGERPRES

×