x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie, la lansarea candidaţilor USL pentru Capitală: "Democraţia e gălăgioasă, dar e sănătoasă!"

Marian Vanghelie, la lansarea candidaţilor USL pentru Capitală: "Democraţia e gălăgioasă, dar e sănătoasă!"

15 Noi 2012   •   20:21
Marian Vanghelie, la lansarea candidaţilor USL pentru Capitală: "Democraţia e gălăgioasă, dar e sănătoasă!"
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat joi, la evenimentul de lansare a candidaţilor USL pe Bucureşti, desfăşurat la Sala Palatului, că "democraţia e gălăgioasă, dar e sănătoasă" şi a anunţat că lui Traian Băsescu trebuie să i se spună că viitorul premier va fi Victor Ponta.

"Ăsta este Bucureştiul! Aşa o să-i batem! Le e frică! O să-i batem cum i-am bătut în administraţia locală şi am câştigat peste tot, nu numai în Bucureşti. O să-i batem în toată România. Democraţia e gălăgioasă, dar e sănătoasă democraţia! Să-i spunem lui Traian Băsescu că viitorul prim-ministru va fi Victor Ponta, pentru că vrem noi şi pentru că vor românii, şi viitorul preşedinte va fi Crin Antonescu", a spus Vanghelie.

"Am trăit cu frică, am trăit cu tot felul de grupuri, ca nişte stafii. Singurul grup adevărat e conducerea USL care porneşte din Bucureşti cu prim-ministrul Victor Ponta şi viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu. Să le spunem celor de la PDL că timp de zece ani nu mai au ce căuta în Bucureşti. Domnul Blaga, Berceanu, Videanu, plecaţi acasă, lăsaţi viitoarea generaţie să preia ştafeta!", a spus Vanghelie

"USL are şansa istorică ca pe 9 decembrie să facă istorie. Trebuie să le spunem acestor oameni că nimic nu a fost sănătos, să transmitem celor care au făcut dosare primarilor, preşedinţilor secţiilor de votare, să le spunem că suntem alături de ei. E momentul să schimbăm metehnele politicienilor, să se spună că de acum politicienii încep să se ţină de cuvânt. Echipa PSD Bucureşti poate, ştie şi vrea să se bată", a mai clamat Vanghelie, în uralele audienţei.

×