x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marius Budăi: Scorul PSD la alegerile locale va fi altul datorită primarilor care performează

Marius Budăi: Scorul PSD la alegerile locale va fi altul datorită primarilor care performează

28 Mai 2019   •   23:51
Marius Budăi: Scorul PSD la alegerile locale va fi altul datorită primarilor care performează
Sursa foto: Captura Antena 3

Rezultatele pe care PSD le va înregistra la alegerile locale vor fi diferite de scorul obținut la scrutinul pentru alegerile europarlamentare datorită faptului că PSD are mulți primari și președinți de consilii locale care au rezultate excepționale, după cum a afirmat Marius Budăi, ministrul Muncii și deputat PSD, la lansarea programului de sprijinire a muncitorilor români din Germania. ""La nivel naţional nu e un scor mulţumitor, însă dacă adunăm şi procentele Pro România, care sunt tot voturi ale PSD, cu siguranţă suntem acolo unde am fost întotdeauna, undeva la peste 30% la alegeri europarlamentare. Când va veni vorba de alegeri la nivel local, avem foarte mulţi primari şi preşedinţi de consilii locale care performează, care cu sprijinul programului de guvernare implementează foarte multe proiecte foarte importante pentru cetăţeni, şi atunci cu siguranţă scorul va fi altul."

Acesta este de părere că partidul din  care face parte va ieși mai puternic în urma crizei generate de rezultatul ultimelor alegeri. "Cu siguranţă deciziile care vor fi luate în forurile de conducere PSD vor fi respectate de toţi membrii. Mai important pentru noi este că vom ieşi cu siguranţă mai uniţi şi mai puternici din această încercare.” 

Ministrul Muncii a mai precizat că Uniunea Europeană apreciază România ca urmare a activității Guvernului în cadrul Președinției țării la Consiliul UE. "Calendarul de activităţi  ni-l respectăm, îl avem clar stabilit, important este că prin această Preşedinţie am început chiar să fim foarte, foarte apreciaţi la nivel de Uniunea Europeană, şi tot ce înseamnă for decizional la nivel de UE şi-a dat seama că în România poate avea un partener corect şi un partener format de un grup de profesionişti", a încheiat Marius Budăi. 

×