x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marko, comparat cu Ceauşescu

Marko, comparat cu Ceauşescu

de Aniela Nine    |    30 Aug 2008   •   00:00
Marko, comparat cu Ceauşescu

DUPĂ EŞUAREA NEGOCIERILOR, PCM ATACĂ
Reprezentanţii comunităţii maghiare, UDMR, PCM şi CNMT, nu au reuşit să se coalizeze în vederea prezentării unor liste comune de candidaţi la alegerile din noiembrie.



DUPĂ EŞUAREA NEGOCIERILOR, PCM ATACĂ
Reprezentanţii comunităţii maghiare, UDMR, PCM şi CNMT, nu au reuşit să se coalizeze în vederea prezentării unor liste comune de candidaţi la alegerile din noiembrie. Ca atare, au început campania pentru voturile maghiarilor prin atacuri la adresa singurei formaţiuni care i-a reprezentat pe aceştia pînă acum în Parlament. Astfel, după ce toate discuţiile legate de o posibilă listă comună la alegeri UDMR-CNMT au eşuat, iar eşecul a fost anunţat public, unul din vicepreşedinţii PCM, Tokes Andras, formaţiune care anterior negociase tot fără succes cu Uniunea, a declanşat atacul la adresa lui Marko Bela (foto).

COMPORTAMENT.
În viziunea lui Tokes Andras, Marko Bela “se comportă ca tovarăşul Ceauşescu”. “Domnul Marko, în anumite situaţii, se comportă ca tovarăşul Ceauşescu, se autoconfundă cu poporul. Domnul Marko se autoconfundă cu maghiarimea”, a comentat Tokes, conform Mediafax. El l-a acuzat pe preşedintele UDMR că poartă responsabilitatea pentru situaţia actuală, în care nu s-a ajuns la un acord privind o reprezentare comună a formaţiunilor comunităţii maghiare.

×
Subiecte în articol: politic