x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mazăre: "Inima îmi este sfâşiată de durere că a anunţat PDL ruperea coaliţiei”

Mazăre: "Inima îmi este sfâşiată de durere că a anunţat PDL ruperea coaliţiei”

14 Sep 2009   •   00:00
Mazăre:  "Inima îmi este sfâşiată de durere că a anunţat PDL ruperea coaliţiei”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, că ruperea protocolului de către PDL la nivelul judeţului nu înseamnă nimic pentru el, afirmând că decizia democrat-liberalilor "îi sfâşie inima de durere".



“Hai să înţelegem un lucru. Constanţa o conduce PSD-ul că aşa a vrut populaţia. Nu se poate printr-un protocol să conducă şi dumnealor, pentru că nu i-a votat lumea. Dacă i-ar fi votat conduceau ei şi eu stăteam acasă sau în Brazilia. Restul sunt poveşti”, a spus şeful PSD Constanţa, citat de Mediafax.

Edilul a comentat ironic apoi decizia PDL. “Ce să spun, îmi tremură genunchii de frică şi inima îmi este sfâşiată de durere că a anunţat PDL ruperea coaliţiei”, a mai declarat acesta.

În opinia lui Mazăre, coaliţia aceasta nu ar fi trebuie să existe de la bun început: “Eu le-am spus de la bun început să nu se bage într-o coaliţie cu PDL pentru că treaba nu va ieşi bine”.

Mazăre a comentat şi şansele lui Mircea Geoană de a ieşi preşedinte dacă PSD iese de la guvernare:  “Cred că oamenii votează un om, nu neapărat ce se întâmplă politic. Dacă ştie să se mişte, îl avantajează (n.r. ieşirea de la guvernare a PSD) şi iese preşedinte”.

×
Subiecte în articol: politic psd constanta PDL