x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Meleşcanu îl acuză cu subiect și predicat pe Tăriceanu de eșecul ALDE

Meleşcanu îl acuză cu subiect și predicat pe Tăriceanu de eșecul ALDE

27 Sep 2019   •   21:30
Meleşcanu îl acuză cu subiect și predicat pe Tăriceanu de eșecul ALDE

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, susţine că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, este responsabil pentru toate problemele pe care le întâmpină partidul pe care acesta îl conduce şi de aceea trebuie să-şi asume consecinţele acţiunilor sale.

„Iată că în final culegi ce ai semănat, vânt şi dezbinare. Orgoliul a fost mai important decât logica. M-ai dat afară şi cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu eşti responsabil pentru că ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu rămâne fără reprezentanţi în secţiile de votare. Eşti liber să acţionezi cum doreşti, însă nu poţi alege consecinţele acţiunilor tale. Trebuie să-ţi asumi eşecul”, a scris vineri, pe Facebook, Teodor Meleşcanu.

În context, Meleşcanu îi transmite Noricăi Nicolai că nu din cauza lui este dezavantajat candidatul pe care aceasta îl susţine la alegerile prezidenţiale.

„Draga mea colegă de lupte politice de peste 20 de ani, nu din cauza mea este dezavantajat candidatul susţinut de tine. Poate te pui de acord cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să susţineţi acelaşi neadevăr”, afirmă preşedintele Senatului.

AGERPRES

×