x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Meleșcanu: Instituțiile statului trebuie să funcționeze

Meleșcanu: Instituțiile statului trebuie să funcționeze

10 Oct 2019   •   15:17
Meleșcanu: Instituțiile statului trebuie să funcționeze

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament, că în perioada următoare principala preocupare a autorităților este ca instituţiile statului să funcţioneze. "Din punctul meu de vedere, principala preocupare în această perioadă, mai ales că vor începe şi consultări, este ca instituţiile statului să funcţioneze. Şi eu vă asigur că Senatul va funcţiona foarte echilibrat în toată această perioadă", a spus acesta. 

El a mai adăugat că nu ştie dacă va avea un interimat lung la conducerea Senatului. "Este foarte greu de spus dacă voi avea un interimat lung. Acum a fost o majoritate de conjunctură. Între cei care au iniţiat moţiunea acum se va vedea care sunt până la urmă soluţiile pe care le oferă".

Întrebat în legătură cu parlamentarii PSD care au votat moţiunea, Meleşcanu a spus: "Nu-i ştiu, votul este secret. Nu pot să fac eu aprecierile privind modul în care a votat unul sau altul".

Acesta a făcut afirmații pozitive despre adoptarea moțiunii de cenzură  "Arată că democraţia în România funcţionează şi un exemplu foarte bun este cel de astăzi, din punct de vedere constituţional. Principala armă a Opoziţiei este moţiunea de cenzură. Moţiunea de cenzură a trecut, trebuie să respectăm voturile care au fost date".




 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: melescanu moţiunea de cenzură