x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Meleșcanu: „În timpul suspendării lui Traian Băsescu, nu am avut nicio discuție, nici măcar la telefon. Am avut o discuție generală cu Antonescu”

Meleșcanu: „În timpul suspendării lui Traian Băsescu, nu am avut nicio discuție, nici măcar la telefon. Am avut o discuție generală cu Antonescu”

21 Oct 2012   •   11:51
Meleșcanu: „În timpul suspendării lui Traian Băsescu, nu am avut nicio discuție, nici măcar la telefon. Am avut o discuție generală cu Antonescu”
Sursa foto: Candidatul la functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), Teodor Melescanu, propus de grupul parlamentar al PNL, este audiat de membrii comisiei juridice din Senat, in Bucuresti, miercuri, 2 iunie 2010

Directorul Serviciului de Informații Externe (SIE), Teodor Meleşcanu a declarat, într-un interviu acordat Pro TV, că instituția pe care o conduce lucrează „cu instituţii, nu cu oameni”, informează Mediafax. „Din ziua în care domnul Crin Antonescu a venit la Cotroceni, tot ce a însemnat informare pentru preşedinte a mers la Cotroceni în continuare, schimbându-se numele de pe plic”, a mai spus el.

Meleșcanu a precizat că fostul preşedinte interimar l-a chemat o singură dată la Cotroceni, „într-o discuţie foarte generală”, în care „a explicat competenţele Serviciului”.
Meleşcanu a adăugat că în perioada suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu nu a avut loc niciun fel de informare a acestuia. În plus, el a susţinut că nu a avut nicio discuţie cu Traian Băsescu în perioada suspendării din funcţie, nici măcar la telefon.

×