x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesajul lui Diaconescu pentru PSD: "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC". Ponta: "Nu am închis, dar nici nu redeschid OTV"

Mesajul lui Diaconescu pentru PSD: "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC". Ponta: "Nu am închis, dar nici nu redeschid OTV"

19 Apr 2013   •   18:56
Mesajul lui Diaconescu pentru PSD: "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC". Ponta: "Nu am închis, dar nici nu redeschid OTV"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PPDD, Simona Man, le-a transmis, vineri, social-democraţilor "cuvântul lui Dan Diaconescu": "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!", Victor Ponta replicând: "Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi... Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid", informează mediafax.ro.

Simona Man a spus, în discursul ţinut la Congesul PSD, că PPDD "este unicul şi adevăratul partid de opoziţie" şi că este sigură de faptul că Victor Ponta nu a închis OTV, dar acesta va fi convins de femeile social-democrate să redeschidă postul de televiziune.

"În calitate de preşedintă a unicului şi adevăratului partid de opoziţie, salut congresul celui mai important partid de la guvernare", a spus ea.

Simona Man a arătat că în ultima perioadă premierul Ponta a apreciat activitatea parlamentară a PPDD şi a preluat unele dintre iniţiativele acestui partid.

"Sunt sigură că domnul Ponta nu a închis OTV, dar va fi convins de femeile pesediste să-l redeschidă, pentru că acesta este cel mai important vehicul de luptă împotriva PDL şi a lui Traian Băsescu", a adăugat Simona Man.

Ea a arătat că este singura femeie preşedinte de partid şi ar fi fost bucuroasă dacă una dintre doamnele democrat-liberale s-ar fi înscris pentru cursa la şefia PSD, dar, nearalizându-se acest lucru, îi doreşte lui Ponta succes.

În finalul discursului său, Simona Man a precizat că le transmite tuturor reprezentanţilor PSD "cuvântul lui Dan Diaconescu", respectiv: "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!".

Premierul Victor Ponta a replicat ironic: "Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi... Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid".

El a mai spus că intenţionează ca prim-ministru să asculte opiniile celor care nu se află în coaliţia de guvernare şi a arătat că, "după mulţi ani de guvernare autistă, arogantă", trebuie să existe o altă guvernare.

De asemenea, Victor Ponta a salutat prezenţa la Congresul PSD a preşedinţilor PPDD şi UDMR.

"Există PPDD şi UDMR în opoziţie. Altă opoziţie nu există", a mai spus Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: ppdd simona man Victor Ponta congres psd