x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MFE intenţionează să lanseze un pachet destinat mediului privat, în luna mai

MFE intenţionează să lanseze un pachet destinat mediului privat, în luna mai

de Agerpres    |    30 Apr 2014   •   22:47
MFE intenţionează să lanseze un pachet destinat mediului privat, în luna mai

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) intenţionează, în luna mai, să lanseze un pachet destinat mediului privat, care să includă toate informaţiile utile referitoare la contractarea de fonduri europene, a declarat miercuri ministrul de resort, Eugen Teodorovici, potrivit unui comunicat de presă.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a avut marţi, la Buzău, o întâlnire cu oamenii de afaceri din această zonă. În cadrul întrevederii, oficialul a prezentat câteva dintre proiectele destinate mediului privat.

"În luna mai, Ministerul Fondurilor Europene intenţionează să lanseze un pachet destinat mediului privat, care să includă toate informaţiile utile referitoare la contractarea de fonduri europene. În acest an vom continua măsurile bune luate în 2013, precum simplificarea procedurii de achiziţii pentru beneficiarii privaţi. O altă idee care ar ajuta foarte mult accelerarea absorbţiei şi ar creşte impactul fondurilor UE în economie ar fi ca una dintre cele două bănci de stat să îndeplinească rolul de bancă de dezvoltare şi, astfel, să aibă o implicare mult mai activă în susţinerea economiei româneşti şi în implementarea fondurilor europene", a spus Teodorovici.

La întâlnirea de la Buzău au participat aproximativ 30 de manageri ai companiilor din această zonă a ţării. 

×