x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihaela Popa a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PDL

Mihaela Popa a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PDL

02 Apr 2012   •   19:26
Mihaela Popa a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PDL

Mihaela Popa si-a depus astazi demisia din functia de vicepresedinte al PDL. Senatorul a precizat ca in continuare va activa ca membru simplu de partid.

"Mi-am depus demisia azi (luni - n.r.) la partid. E un act unilateral. Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa, potrivit Mediafax. Ea a spus ca a fost dezamagita de afirmatiile liderului PDL Emil Boc in cazul demisiei din partid a prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde.

"Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu vrea sa fiu acceptata intr-un for de conducere, ci vreau sa fiu aleasa. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant", a declarat Mihaela Popa.

Popa a mai spus ca il va sustine in continuare pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca spera ca acesta sa faca ceea ce nu a facut Emil Boc.

"Sper sa deschida concursurile reale, chiar daca pentru un post se inscriu o suta de candidati. Tinerii vad ce se petrece in institutiile europene", a adaugat Mihaela Popa.

Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a anuntat inca de vineri ca intentioneaza sa demisioneze din Biroul Permanent National al PDL.

Ea s-a aratat dezamagita de afirmatia liderului PDL Emil Boc, respectiv ca l-a numit pe Sorin Frunzaverde in functia de prim-vicepresedinte la congresul partidului de anul trecut. "Si eu sunt vicepresedinte, l-am sustinut pe Vasile Blaga la sefia partidului, deci ce sa cred, ca Boc m-a asezat pe o lista?", a afirmat Mihaela Popa.

Mihaela Popa a adaugat ca plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL reprezinta o pierdere importanta pentru partid, intrucat acesta era un bun strateg si un om respectat in interiorul partidului.

×
Subiecte în articol: vicepresedinte PDL demisie mihaela popa