x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Fifor candidează pentru Primăria Arad

Mihai Fifor candidează pentru Primăria Arad

04 Aug 2020   •   15:21
Mihai Fifor candidează pentru Primăria Arad

Mihai Fifor își anunță candidatura pentru Primăria Arad. Totodată, Fifor anunță și numele unei alianțe electorale pe care a semnat-o cu liderii ALDE și PNȚCD, pentru „a intra în luptă împotriva grupării Falcă”.

 

„Platforma Social-Liberal Creștină (PSLC) este numele alianței electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE și PNȚCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei (...). În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad”, a scris Fifor pe Facebook.

Acesta explică și de ce este nevoie de o alianță.

„De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cât mai puternică pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care căpușează Aradul de 16 ani.
E nevoie să fim cât mai mulți. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru județ, cât și pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la orașele din jurul nostru, care s-au dezvoltat enorm în ultimii ani. Ne dorim și noi un Arad modern, european, cool. Un Arad care să își recupereze valorile și să își recapete supranumele de , adevărata perlă a Vestului României”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mihai fifor