x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose: Prefectul de Brăila a fost la o ședință de partid. Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi

Mihai Tudose: Prefectul de Brăila a fost la o ședință de partid. Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi

07 Aug 2020   •   12:34
Mihai Tudose: Prefectul de Brăila a fost la o ședință de partid. Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi

Mihai Tudose a revenit, vineri, cu a doua scrisoare deschisă adresată lui Ludovic Orban, în care reclamă comportamentul duplicitar al prefectului de Brăila: „A fost la o ședință de partid. Evident că nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi. Vă asumați acest tip duplicitar de comportament?”.

 

„Scrisoarea a doua.... Tot deschisă. Revin astăzi la scrisoarea de ieri cu aceeași temă/ subiect: prefectul ,,de“ Brăila... Ieri v-am semnalat că tot ieri, 6 aug, prefectul Boboc a aflat că trebuie implementat ordinul Dvs. din martie privind anchetele epidemiologice... Nu au trecut decât cinci luni. Și peste 950 de brăileni bolnavi de COVID-19. Și 32 de decese din această cauză. Și tragedia continuă...Cu scurt timp în urmă Prefectul Boboc, imparțial și apolitic, a participat la o ședință de partid unde erau și toți primarii PNL din județ. Evident că nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi (bisericile fiind închise) și s-au spus rugăciuni pentru binele comunităților liberale...”, arată Mihai Tudose.

El reamintește că unul dintre consilierii prefectului de Brăila a fost confirmat cu COVID-19.

„Evident că s-a aflat. Dar după alte câteva zile. Declarația publică a prefectului: nu este nimic grav, eu (prefectul) nu am avut contact cu funcționarul.. În afară de întrebarea firească: care dintre cei doi nu a fost pe la birou două săptămâni, căci altfel e greu de înțeles cum nu te întâlnești cu consilierul, rămân două întrebări: de ce nu a făcut același circ ca în cazul de la primăria Brăila când cerea demisia Primarului? Și a doua întrebare: de ce nu a făcut anchetă epidemiologică? Fiindcă, conform ordinelor Dvs., ale guvernului, trebuia să carantineze forțat cam tot PNL-ul local?!? Domnule Prim-ministru, prefectul este oglinda Dvs. în teritoriu”, a adăugat Tudose.

El apreciază că menținerea în funcție a prefectului de Brăila înseamnă că Ludovic Orban își asumă „acest tip duplicitar de comportament și acceptă mimarea luptei cu pandemia”.

„Închei rugându-vă, și astăzi, să-i scurtați suferința. Demiterea sau acceptarea demisiei sunt singurele soluții... Cu stimă, un brăilean. PS: mâine (dacă mai e cazul) în scrisoarea deschisă nr. 3 vă voi informa despre cum se minte public referitor la testare”, a conchis Mihai Tudose.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mihai tudose