x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mincă: Îi urez succes lui Teo Trandafir, dar păcat că nu a rămas la TV, unde se pricepea mai bine

Mincă: Îi urez succes lui Teo Trandafir, dar păcat că nu a rămas la TV, unde se pricepea mai bine

31 Mar 2010   •   00:00
Mincă: Îi urez succes lui Teo Trandafir, dar păcat că nu a rămas la TV, unde se pricepea mai bine

Candidatul Alianţei PSD+PC, Liliana Mincă, a declarat că îi urează succes lui Teo Trandafir, contracandidata sa la alegerile din Colegiul 19, arătând că nu o va ataca pe aceasta în campania electorală, dar consideră că Trandafir se pricepea mai bine la televiziune decât la politică.



"Ştiam de varianta PDL cu Teo Trandafir. Îi urez succes. Nu pot să o atac sub nicio formă, pentru că am spus că nu voi ataca femeile, iar campania mea nu este murdară, ci se bazează pe proiecte şi este pentru oameni", a declarat Liliana Mincă, citată de Mediafax.

Mincă a spus că ea este de mai mult timp în politică, iar Teo Trandafir va afla de acum încolo ce înseamnă politica.

"Păcat că a intrat în PDL, pentru că nu ştiu cum va explica pensionarilor din Colegiul 19 de ce punctul de pensie nu este de 45% din salariul mediu brut. Acestea sunt problemele cetăţenilor. Celelalte probleme le rezolvă primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care este din PC şi mă sprijină în candidatura mea", a adăugat Mincă.

Ea a mai arătat că îi pare rău că PDL nu a reuşit să aleagă un candidat din interiorul său şi că întotdeauna democrat-liberalii apelează la oameni "cumpăraţi sau de import".

"Nu este cazul lui Teo Trandafir. Ea crede că va face o carieră în politică. Păcat că nu a rămas în televiziune, pentru că se pricepea mai bine", a adăugat candidatul Alianţei PSD+PC.

×
Subiecte în articol: politic