x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministerul Justitiei - PNL nu renunta la Norica Nicolai

Ministerul Justitiei - PNL nu renunta la Norica Nicolai

21 Ian 2008   •   00:00

14:31 •  PNL o susţine în continuare pe Norica Nicolai pentru postul de ministru al Justiţiei, considerând că motivele invocate pentru respingerea numirii acesteia sunt neîntemeiate, a declarat, luni, după şedinţa BPC al PNL Dan Radu Ruşanu.



PNL o susţine în continuare pe Norica Nicolai pentru postul de ministru al Justiţiei, considerând că motivele invocate pentru respingerea numirii acesteia sunt neîntemeiate, a declarat, luni, după şedinţa BPC al PNL Dan Radu Ruşanu.

Ruşanu a apreciat că formaţiunea liberală menţine nominalizarea Noricăi Nicolai pentru Ministerul Justiţiei, susţinând PNL aşteaptă "o motivaţie serioasă” în cazul respingerii candidaturii Noricăi Nicolai de către şeful statului. Întrebat dacă restructurarea Cabinetului Tăriceanu a fost o temă de discuţie în şedinţa conducerii liberale, Ruşanu a negat acest lucru, menţionând că PNL nu consideră oportună restructurarea Guvernului, la această dată. "BPC al PNL îşi menţine propunerea pentru Ministerul Justiţiei în persoana Noricăi Nicolai, neconsiderând că există motive întemeiate pentru schimbarea acestei propuneri. Nu avem de ce să mai dăm un vot, o susţinem în continuare pe Norica Nicolai. Aşteptăm o motivaţie serioasă din partea preşedintelui României pentru că acea motivaţie serioasă nu a existat”, a adăugat vicepreşedintele liberal. În ceea ce priveşte sesizarea Curţii Constituţionale în cazul Norica Nicolai, Ruşanu a spus că nu s-a discutat acest subiect în această şedinţă a Biroului Politic, dar că "probabil” va fi analizat în cursul acestei săptămâni.


×
Subiecte în articol: politic pnl nicolai