x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul de Externe şi ambasadorul britanic au vorbit despre drepturile cetăţenilor români în UK, în contextul Brexit

Ministrul de Externe şi ambasadorul britanic au vorbit despre drepturile cetăţenilor români în UK, în contextul Brexit

06 Sep 2019   •   17:00
Ministrul de Externe şi ambasadorul britanic au vorbit despre drepturile cetăţenilor români în UK, în contextul Brexit

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a avut vineri o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Andrew Noble, şi a vorbit cu acesta despre situaţia cetăţenilor români din UK, post-Brexit, informează un comunicat al MAE, transmis AGERPRES.

"Discuţia s-a concentrat îndeosebi pe cooperarea româno-britanică în perioada imediat următoare, în contextul marcat de evoluţiile privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Demnitarul român a reconfirmat interesul României pentru o ieşire ordonată a Regatului Unit. În context, ministrul a reiterat atenţia deosebită pe care partea română o acordă salvgardării drepturilor cetăţenilor români din Regat", arată sursa citată.

Ambele părţi au punctat buna colaborare pe durata exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în primele şase luni ale acestui an, precizează MAE.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brexit ramona manescu