x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul-fermier Stelian Fuia îşi conduce tractorul cu plăcere

Ministrul-fermier Stelian Fuia îşi conduce tractorul cu plăcere

08 Feb 2012   •   20:17
Ministrul-fermier Stelian Fuia îşi conduce tractorul cu plăcere

Deputatul Stelian Fuia, candidatul la portofoliul Agriculturii, a declarat in timpul audierilor de catre comisiile de specialitate ca este fermier si ca, de cat ori are timp, se suie cu placere in tractor, la ferma sa de la Fundulea.

Intrebat de jurnalisti daca a consumat produse modificate genetic, Fuia a spus ca a facut-o si o va face atata vreme cat acestea respecta conditiile legale.

Avizat in unanimitate de comisiile de specialtate ale Parlamentului pentru conducerea Ministerului Agriculturii, Stelian Fuia declara anul trecut ca trebuie pus punct conceptiei potrivit careia munca in agricultura este o pedeapsa pentru cine a picat BAC-ul, in timp ce desteptii stau la birou, la oras.

Potrivit declaratiei de avere din iunie 2011, Fuia are un teren agricol de 50 de hectare in Fundulea, cumparat in 2005, un teren intravilan de peste 2.000 de metri patrati si o casa cu o suprafata de 150 de metri patrati, in aceeasi localitate, precum si un apartament de 65 de metri patrati in Bucuresti.

Stelian Fuia este asociat unic la SC Synchem Agroindustries, fiind, totodata, actionar la SC Procera Biofuels si la SC Fuia Management si Investments.

×