x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, invitat la lansarea programului de guvernare al PNL! Va candida la parlamentare?

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, invitat la lansarea programului de guvernare al PNL! Va candida la parlamentare?

08 Oct 2016   •   11:47
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, invitat la lansarea programului de guvernare al PNL! Va candida la parlamentare?

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat sâmbătă dimineaţa, pe contul său de Facebook, că nu va candida la alegerile parlamentare, el dorind să folosească "fiecare oră care i-a mai rămas din mandat pentru a duce la capăt" proiectele importante aflate în lucru la minister.

În aceeaşi postare, Vlad Voiculescu precizează că a fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Naţional Liberal şi a acceptat să meargă, însă "doar pentru a vorbi despre sistemul sanitar".

Afirmaţiile sale de pe pagina de Facebook au rolul "de a opri orice speculaţii inutile" referitoare la o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, mai spune ministrul Sănătăţii.

"Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Naţional Liberal şi am acceptat invitaţia (aşa cum aş accepta şi daca ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am găsit şi ce se poate face mai departe pentru însănătoşirea lui. După 4 luni la Ministerul Sănătaţii, ştiu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României şi de votul şi de priorităţile lor va depinde sănătatea noastră. Pentru că aş vrea să opresc orice speculaţii inutile, anunţ aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. La Ministerul Sănătăţii lucrăm la câteva proiecte importante pentru pacienţi şi personalul medical şi voi folosi fiecare oră care mi-a mai rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Desigur, nu aş vrea ca acestea să fie folosite ca muniţie electorală. Mai degrabă mi-aş dori ca, odată finalizate, să reprezinte o fundaţie solidă de construcţie pentru viitorul Parlament şi viitorul Guvern", a precizat Vlad Voiculescu. AGERPRES

×