x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Badea: "Nu ştiu cum se va descurca într-o structură supusă unui dictator labil"

Mircea Badea: "Nu ştiu cum se va descurca într-o structură supusă unui dictator labil"

31 Mar 2010   •   00:00

Realizatorul emisiunii "În gura presei" scrie, pe blogul său, că nu îl "ultragiază" faptul că Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor, precizând însă că nu ştie cum se va descurca "un om puternic, inteligent, cult, independent" într-o "structură servilă şi supusă unui dictator labil".



Mircea Badea, cunoscut pentru prietenia sa cu Teo Trandafir, spune că ştia de vreo zece zile despre faptul că aceasta este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19.

"Nu e o glumă. Şi pentru ea nu e o joacă", scrie Mircea Badea. "Nu mă curentează, nu mă ultragiază, nu mă face să privesc altfel motivele pentru care suntem prieteni de aproape 20 de ani. Sunt unii care se întreabă ce o să zic eu la treaba asta. Nu mare lucru. Adică nimic spectaculos. Exact ceea ce am exprimat şi când am vorbit cu ea despre subiect. Teo spune ce crede şi face ce spune. Nu se mai schimbă acum. Dacă susţine că a intrat în asta pentru a schimba lucruri, eu o cred sută la sută. Nu ştiu însă cum un om puternic, inteligent, cult, independent, dur şi emoţional în acelaşi timp se va descurca într-o structură servilă şi supusă unui dictator labil, care nu are niciuna dintre trăsăturile enumerate mai sus. Aşa că îi doresc multă baftă, indiferent ce înseamnă asta în lumea în care trăim", mai spune Mircea Badea, citat de Mediafax.

Mircea Badea şi Teo Trandafir au format un cuplu în emisiuni precum "Bună dimineaţa, România", la postul Tele 7 Abc (între 1994 - 1997), şi ulterior la "Dimineaţa devreme" şi "Teo şi Mircea Şou", la Antena 1 (între 1997 şi 2000). Teo şi Mircea Badea au mai apărut împreună într-o ediţie specială a emisiunii "În gura presei", difuzată de Antena 3 pe 25 decembrie 2008. Fosta colegă de matinal a lui Mircea Badea a fost prezentă la "În gura presei" în calitate de invitată.

×
Subiecte în articol: politic