x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Drăghici, precizări după noile acuzații ale DNA: Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!

Mircea Drăghici, precizări după noile acuzații ale DNA: Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!

23 Apr 2019   •   12:18
Mircea Drăghici, precizări după noile acuzații ale DNA: Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!

Șeful de campanie al PSD revine cu precizări după noile acuzații ale DNA la adresa sa.

"Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul “pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate! În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?", a scris Mircea Drăghici pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Mircea Drăghici