x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Geoană sare în apărarea lui Liviu Dragnea: „Până acum a fost suficient de înţelept şi de echilibrat să nu intre într-o capcană”

Mircea Geoană sare în apărarea lui Liviu Dragnea: „Până acum a fost suficient de înţelept şi de echilibrat să nu intre într-o capcană”

01 Apr 2017   •   09:42
Mircea Geoană sare în apărarea lui Liviu Dragnea: „Până acum a fost suficient de înţelept şi de echilibrat să nu intre într-o capcană”

Contestat de doi dintre foștii președinți ai PSD, Adrian Năstase și Victor Ponta, Liviu Dragnea este apărat de al treilea, respectiv Mircea Geoană.

Adrian Năstase îi reproşează lui Dragnea că PSD l-a lăsat pe ministrul Justiţiei singur în tot demersul privind anchetarea şefilor DNA şi Parchetului General. Victor Ponta e mult mai dur în atacul său: spune despre Liviu Dragnea că încă nu a depăşit mentalitatea de preşedinte judeţean şi adaugă că PSD are nevoie de un lider cu viziune naţională.

Mircea Geoană are o cu totul altă părere. „Victor Ponta a ales şi a decis să iasă la atac în mod deschis împotriva domnului Dragnea. Cred că în acest moment caută un pretext pentru a se victimiza şi pentru a fi dat afară din partid. Liviu Dragnea cred că face bine, încercând din răsputeri să reziste acestei provocări permanente pe care Victor Ponta o face la adresa lui, până acum a fost suficient de înţelept şi de echilibrat să nu intre într-o capcană”, a susținut fostul candidat la președinție.

×