x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Miron Mitrea exclude orice divergente in sanul USL, dupa amanarea audierilor membrilor cabinetului Ponta II

Miron Mitrea exclude orice divergente in sanul USL, dupa amanarea audierilor membrilor cabinetului Ponta II

20 Dec 2012   •   21:00
Miron Mitrea exclude orice divergente in sanul USL, dupa amanarea audierilor membrilor cabinetului Ponta II
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

 Miron Mitrea a declarat joi seara, la Romania TV, ca amanarile, pentru vineri, a audierilor ministrilor nu au la baza o cearta intre PSD si PNL, ci o chestiune de"timing", intrucat liberalii au cerut ca reuniunea Birourilor Reunite ale Paralmentului sa aiba loc vineri dimineata.

 
"Trebuiau sa se formeze comisiile de specialitate si s-au amanat pentru maine. Programul va fi cu inceperea audierilor. Nu exista un program oficial care sa schimbe audierile de maine. Colegii de la PNL n-au venit la Birourile reunite si au zis sa o facem maine. Nu a fost decat o chestiune de timing. Nu am informatii ca s-au suparat. Ne-au rugat sa amanam pentru maine audierile si binenteles ca am fost de acord. Au venit cativa colegi care au spus sa amanam pe maine. A ramas ca ne vedem maine intre 10 si 11. Nu vad ce negocieri sa mai aiba loc in Parlament", a declarat Miron Mitrea la Romania TV.
 
Potrivit senatorului social-democrat, alte negocieri intre PSD si PNL pe tema formarii noului Guvern nu vor mai avea loc: "Tot ceea ce inseamna formarea Guvernului a fost negociat cu liderii celor doua partide si s-a incheiat un protocol. S-a negociat totul si s-a semnat protocolul, iar pe baza acestuia se face Guvernul".
 

×
Subiecte în articol: miron mitrea audieri miniştri psd pnl