x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Miron Mitrea: Îmi vărsam şi eu nervii

Miron Mitrea: Îmi vărsam şi eu nervii

22 Dec 2008   •   00:00

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, legat de conversaţia telefonică apărută în presă, în care ameninţa că îl va distruge pe liderul social-democrat Mircea Geoană, că "atunci când eşti nervos spui lucruri care nu ar trebui să apară public".



Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, luni, la Antena 3, întrebat despre posibilitatea de a fi luat în discuţia partidului în urma apariţiei înregistrării în care ameninţă că îl va distruge pe liderul Mircea Geoană, că aşa ceva era specific Partidului Comunist Român.

Moderatorul l-a întrebat pe Mitrea cum comentează posibilitatea de a fi luat în discuţia partidului, aşa cum a spus Mircea Geoană, Mitrea a răspuns: "Asta la Partidul Comunist. Eu am fost membru în Partidul Comunist, ştiu cum e".

El a adăugat că la comunişti exista posbilitatea ca cele spuse de un membru să deranjeze, chit că nu era vorba de declaraţii publice.

Mitrea a spus că îi pare foarte rău că transcriptul înregistrării a apărut în presă. "Nu ştiu cât de adevărată este (convorbirea apărută, n.r.) , probabil că este, în mare parte, pentru că eram foarte foarte furios", a spus Mitrea.

Întrebat de ce era furios, Mitrea a răspuns: "Am început să obosesc, din cauza jocurilor astea de culise din politică. Totul era aranjat dinainte".

În opinia lui Mitrea, înregistrarea apărută în presă a fost făcută "din exterior, pe hol, cu o cameră d'asta deşteaptă".

Întrebat ce a vrut să spună, în convorbire, prin expresia "ieri (joi, 18 decembrie, la şedinţa CEx al PSD, unde s-au votat miniştrii social-democraţi - n.r) a fost 4-0 pentru mine", Mitrea a răspuns că nu mai ştie la ce se referea.

El a adăugat că nu a vorbit cu Geoană de la apariţia în presă a convorbirii, precizând că îşi cere scuze tuturor celor pe care i-a supărat prin cuvintele pe care le-a folosit la nervi. "Dar ideea rămâne valabilă, m-am săturat de politica făcută în cotloane", a adăugat fostul sindicalist.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic mitrea