x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Miron Mitrea: Vă garantez că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică

Miron Mitrea: Vă garantez că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică

19 Mar 2013   •   12:15
Miron Mitrea: Vă garantez că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Miron Mitrea, consideră că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică pentru că este un om foarte puternic şi încă mai are multe de spus, informează agerpres.ro.

"Ceea ce vă pot garanta este că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică. Asta vă pot garanta. Îl cunosc suficient de bine. Sunt convins că va avea multe de spus, e tânăr pentru un politician, e puternic şi cred a şi strâns destul de multe în această experienţă negativă pe care va vrea să le pună în practică", a afirmat marţi, la Parlament, deputatul social-democrat Miron Mitrea.

Acesta a arătat că se bucură foarte mult că a fost eliberat Adrian Năstase, subliniind totodată că procedura eliberării a fost "ruşinoasă".

"Mă bucur foarte mult că a fost eliberat. Am fost foarte trist atunci când a fost condamnat. Am fost trist să văd că ajungem la un asemenea nivel de răzbunare. Asta a fost... nu a avut nicio logică toată procedura. A fost ţinut în plus, ieri toată nebunia aia în care procurorii au făcut recursul, au cerut timp să studieze dosarul. Penibil. Ruşinos nici măcar penibil", a spus Mitrea.

Fostul premier social-democrat Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat luni din Penitenciarul Jilava. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti care a respins recursul procurorilor DNA şi a menţinut hotărârea dată anterior de Judecătoria Sectorului 4.  

×
Subiecte în articol: miron mitrea adrian nastase