x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitica Dragomir, consiliat de Arad Communications

Mitica Dragomir, consiliat de Arad Communications

19 Mar 2004   •   00:00

Dragomir va semna in curand cu firma israeliana a lui Eyal Arad contractul pentru campania sa la Primaria Capitalei. Mitica Dragomir, consiliat de Arad Communications.

Deputatul PRM Mitica Dragomir va primi consultanta electorala pentru campania de la Primaria Capitalei de la firma israeliana Arad Communication. Este vorba de aceeasi firma care il va consilia pe C.V. Tudor la alegerile prezidentiale, contractul de consultanta electorala fiind semnat la sfarsitul saptamanii trecute. Surse confidentiale ne-au declarat ca Mitica Dragomir s-a intalnit ieri la Hotelul Intercontinental din Capitala cu Yuval Arad, fratele lui Eyal Arad, pentru a negocia termenii contractului dintre candidatul PRM la Primaria Capitalei si firma israeliana. Sursele citate spun ca Mitica Dragomir si Yuval Arad au ajuns deja la o intelegere, cele doua parti urmand sa semneze saptamana viitoare contractul de consultanta electorala. Mitica Dragomir, care este si seful Ligii Profesioniste de Fotbal, si-a anuntat oficial candidatura la Primaria Capitalei la 8 martie. Initial, el anuntase ca va candida la Primaria Sectorului 5.

Jurnalul National a anuntat la 1 martie candidatura lui Mitica Dragomir la Primaria Capitalei. Inca de atunci circulau zvonuri ca Dragomir ar putea fi sprijinit in campanie de firma israeliana Arad Communications, iar consilierul pe probleme externe al lui Vadim Tudor, Nati Meir, nu excludea aceasta varianta: "Daca domnul Dragomir ii va cere liderului PRM acceptul pentru acest lucru, este foarte posibil ca Arad sa-l consilieze in campania lui"
( GABRIELA ANTONIU )

×
Subiecte în articol: politic arad mitică dragomir mitica dragomir