x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitrea iese din nou la rampă

Mitrea iese din nou la rampă

de Lavinia Dimancea    |    25 Mar 2009   •   00:00

Marginalizat în PSD, Miron Mitrea a lansat ieri un nou tir de critici la adresa partidului, susţinând că este dominat de politica de gaşcă şi de combinatori.



Mitrea a făcut aceste aprecieri încercând să răspundă la întrebarea ce se întâmplă în PSD, în condiţiile în care în două luni au izbucnit în partid nu mai puţin de  trei conflicte: Geoană - Năstase, Iliescu - Geoană şi Mitrea - Hrebenciuc. "Ce ne desparte? (...) Grupurile de interese au devenit mai importante decât baza partidului. (...) Politica de culise a devenit mai importantă în PSD decât politica oficială, transparenţa. Combinatorii au început să ia locul competenţilor. Ne desparte politica de gaşcă şi faptul că unii lideri consideră cariera lor politică mai importantă decât viitorul partidului", scrie Mitrea pe blogul personal.

Senatorul constată că în prezent pe pesedişti nu-i mai ţine nimic uniţi, în timp ce în trecut unitatea le era dată de "baza de membri de partid". "În clipa de faţă, motivul cel mai evident care ne ţine împreună este teama că am putea să fim înghiţiţi, că am putea să dispărem. Iar teama aceasta paralizează şi naşte acţiuni haotice", avertizează fostul secretar general.

×
Subiecte în articol: politic