x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitrea: Vanghelie este în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Oprescu

Mitrea: Vanghelie este în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Oprescu

06 Oct 2011   •   05:25
Mitrea: Vanghelie este în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Oprescu

Coordonatorul campaniei electorale a lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, Miron Mitrea, afirma, intr-un interviu, ca in spatele campaniei lansate impotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se afla Marian Vanghelie.

"Marian Vanghelie inca mai crede ca, atacandu-l pe Sorin Oprescu printr-o parte sau alta, il va subrezi. E o greseala si am sa ii explic atunci cand ma vad cu el ca greseste. Pentru noi nu este un secret cine se afla in spatele acestor atacuri", a declarat Mitrea in cotidianul Ring, intrebat daca stie motivul atacurilor excesive lansate de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu la adresa actualului primar al Capitalei.

El a spus ca stie si cine face organizarea Partidului Poporului, condus de Dan Diaconescu.

"Chiar daca se supara si spune ca nu, noi stim si el stie ca eu stiu exact si cine face organizarea Partidului Poporului, ce oameni sunt acolo", a afirmat coordonatorul campaniei electorale a PSD si implicit al campaniei candidatului Sorin Oprescu.

El a precizat ca face politica de 20 de ani si stie ca in spatele atacurilor se afla Marian Vanghelie.

"Lasati-o incolo, fac politica de 20 de ani. In spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu este Marian Vanghelie", a sustinut Miron Mitrea.

Anterior, el fusese intrebat daca Marian Vanghelie, fost lider al PSD Bucuresti, s-a impacat cu ideea marginalizarii sale, raspunzand ca Vanghelie intelege, dar nu poate accepta aceasta idee, dat fiind ca in ultimii ani a condus filiala din Capitala.

"Digera greu chestia asta si este firesc. Trebuie sa il ajutam sa inteleaga ca nu a fost dat afara din partid. I s-a cerut in mod oficial sa se ocupe de sectorul 5, sa castige primaria de acolo. Sunt convins ca are suficienta tarie sa accepte ca aceasta este situatia si sa nu oblige conducerea partidului la masuri mai ferme impotriva lui", a mai spus Miron Mitrea.

×