x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moise Guran renunţă la cariera de jurnalist și se înscrie în USR

Moise Guran renunţă la cariera de jurnalist și se înscrie în USR

15 Ian 2020   •   19:43
Moise Guran renunţă la cariera de jurnalist și se înscrie în USR

Jurnalistul Moise Guran a declarat miercuri că a decis să renunţe „definitiv” la cariera de jurnalist pentru a intra în politică şi a afirmat că vrea să se înscrie în USR.

„Am decis să renunţ la cariera mea de jurnalist definitiv, nu există o altă formă de a renunţa la jurnalism, în momentul în care intri în politică nu există cale înapoi, pentru că am comentat suficient de pe margine şi pentru că eu consider că următorii patru ani sunt esenţiali pentru noi cei care am fost în stradă, cei care am vrut să apărăm democraţia şi să dăm un alt curs acestei ţări. (...) Ceea ce am încercat eu să fac ca jurnalist a fost educaţie de masă, educaţie democratică în sens larg, am încercat să pregătesc populaţia acestei ţări de un alt drum pentru România, un alt drum pe care România nu a apucat-o până acum”, a spus Guran, într-o conferinţă de presă la sediul central al USR.

El a afirmat că „evoluţia economică şi politică din ultima perioadă de timp” l-a determinat să facă acest pas.

„M-aş fi înscris în USR PLUS, dar acest partid nu există, vreau să mă înscriu în USR, dar trebuie să am o discuţie şi cu cei de la PLUS, pentru că în momentul în care eu am venit aici vreau să mă asigur că cei de la USR vor să facă un singur partid cu cei de la PLUS”, a mai menţionat Guran,.

El a adăugat că alianţa USR PLUS va trebui să guverneze România.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: moise guran