x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MOMENTE VESELE de la lansarea candidaţilor ARD: De la degetul lui Ungureanu, la "pulsul organului" lui Neamţu

MOMENTE VESELE de la lansarea candidaţilor ARD: De la degetul lui Ungureanu, la "pulsul organului" lui Neamţu

05 Noi 2012   •   20:47
MOMENTE VESELE de la lansarea candidaţilor ARD: De la degetul lui Ungureanu, la "pulsul organului" lui Neamţu

Sala Operei Române din Bucureşti a fost, luni, neîncăpătoare pentru ARD-iştii care au venit la lansarea oficială a candidaţilor. Evenimentul sobru pe care şi l-au propus liderii alianţei a contrastat însă cu prestaţia amfitrionului, iar micile gafe ale vorbitorilor i-au dat şi o tentă amuzantă. De la gestul prin care Traian Radu Ungureanu a încercat să redea guvernarea USL, până la festele pe care limba română le-a jucat lui Mihail Neamţu, scrie RTV.net.

Primul episod al lansării candidaţilor ARD ( s-a derulat cu două ore înainte de începerea propriu-zisă a evenimentului. Mai mulţi candidaţii ARD au urcat pe scenă pentru repetiţii, printre "elevii ascultători" numărându-se Cristina Trăilă, Gheorghe Udrişte şi Sulfina Barbu.

"Mai spun o dată. La un moment dat, cade cortina. M-auziţi în spate, acolo? (...) Într-un minut, când au fost scoase machetele, dumneavoastră vă aşezaţi acolo. V-aţi liniştit! Vi se va face şi câte-o poză. (...) Aplauze pentru domnul Blaga şi domnul Ungureanu. Şi în final, aplauze!", sunt indicaţiile pe care le-au primit candidaţii ARD.

În timpul prezentării, limba română i-a jucat feste lui Mihai Neamţu, preşedintele Noii Republici.

"Şi noi am luat pulsul organului... organismului social. Nu pentru o lopată de rumenă pâine, nu pentru pătule, nu pentru pogoane, ci pentru văzduhul tău liber de mâine, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!", a spus Neamţu cu însufleţire, citând din poezia lui Radu Gyr.

VEZI cele mai haioase momente de la lansarea candidaţilor ARD pe RTV.net

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2012