x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Monica Macovei are dubii cu privire la corectitudinea alegerilor privind șefia PDL

Monica Macovei are dubii cu privire la corectitudinea alegerilor privind șefia PDL

14 Mar 2013   •   21:46
Monica Macovei are dubii cu privire la corectitudinea alegerilor privind șefia PDL

"Suntem acuzaţi de diverşi colegi că vrem să rupem partidul. A plecat cineva dintre susţinătorii acestei moţiuni în altă parte? Nu. Pleacă cei din gruparea lui Vasile Blaga? Da! (...) Hai să vedem cine rupe partidul sau se gândeşte la asta. Nu ştiu dacă aţi auzit declaraţiile colegilor de campanie, de competiţie. Vasile (Blaga - n.r.) a spus că mă exclude. A spus că îi va exclude pe cei care au devenit miniştri peste noapte şi sunt europarlamentari fără să aibă vechime în partid. Ghici pe cine? Noi nu am spus că excludem pe nimeni. Oamenii aceştia ne ameninţă cu excluderea", a spus Macovei. Ea a afirmat că, la Suceava, Orest Onofrei a declarat presei locale cu puţin înainte ca ea să meargă în acest judeţ să îşi prezinte moţiunea, că va cere la Convenţia Naţională excluderea din partid "a celor care îşi spun reformiştii şi au ajuns europarlamentari".

"Eu mă aştept la Convenţia Naţională şi la acest breaking news, dar cred că nu o să-l mai facă. Asta a declarat acest om, vă daţi seama? Aşa suntem trataţi, dar totuşi suntem zâmbitori şi venim şi vorbim cu dumneavoastră. Venim şi răspundem la întrebări, la orice", a declarat Macovei.

Ea a repetat că are dubii cu privire la corectitudinea alegerilor, menţionând că "la Vrancea e foarte rău". "Dacă e în pericol unitatea PDL, e în pericol numai dacă alegerile nu sunt corecte. Aceasta este cea mai mare grijă şi semn de întrebare pe care le am", a spus ea.

Monica Macovei a criticat apoi faptul că "echipa lui Vasile Blaga face curte PNL".

"Echipa lui Vasile Blaga asta spune electoratului că vrem să ne urcăm acum în camionul puterii oricum şi în orice condiţii. Nu asta vrea electoratul de la noi. Electoratul ştie ce vrea. A zis aţi fost şi acum vă duceţi în opoziţie nu să ne vadă că ne urcăm unul câte unul în camionul puterii", a declarat Monica Macovei. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: monica macovei alegeri PDL