x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MRU face apel la calm şi raţiune: Dreapta românească e tot mai slabă în ultimul timp. Dacă nu suntem uniţi dispărem

MRU face apel la calm şi raţiune: Dreapta românească e tot mai slabă în ultimul timp. Dacă nu suntem uniţi dispărem

19 Feb 2013   •   13:28
MRU face apel la calm şi raţiune: Dreapta românească e tot mai slabă în ultimul timp. Dacă nu suntem uniţi dispărem

Președintele Forței Civice Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că, dacă forţele de dreapta nu se unesc, "cel mai probabil dreapta românească va dispărea”.

"Fac un apel pentru forțele de centru dreapta, precum și pentru electoratul nostru, la calm, rațiune și pragmatism politic. Este un moment foarte dificil pentru dreapta românească, tot mai slabă în ultimul timp, și o spunem cu tărie că dacă nu suntem uniți dispărem. Problema reală pe care trebuie s-o aibă PDL este viziunea dreptei, dar vedem că discuția se poartă între personalitățile politice care sunt angrenate în susținerea candidaturilor pentru șefia partidului”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Fostul premier a precizat că acest ping-pong de remarci acide între liderii PDL duc la o dezamăgire enormă, resimțită și de Forța Civică, dar și de electoratul de dreapta.

"Vrem dezbateri pe moțiuni și nu un ping pong de remarci acide. Nu credem că problema se pune în termenii alegerii între x și y, există a treia cale, care ar trebuie să fie chiar prima, și anume calea unității dreptei. Credem că este momentul ca toți candidații la funcția de președinte al PDL să lase deoparte orgoliile și să nu-și exprime în public nemulțumirile personale”, a mai spus Ungureanu.

×