x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică „Multe femei vor să se culce cu Manuel Valls, marea mea dragoste”. Soţia ministrului francez de Interne şochează cu francheţea ei

„Multe femei vor să se culce cu Manuel Valls, marea mea dragoste”. Soţia ministrului francez de Interne şochează cu francheţea ei

de Marina Constantinoiu    |    05 Oct 2013   •   15:37
 „Multe femei vor să se culce cu Manuel Valls, marea mea dragoste”. Soţia ministrului francez de Interne şochează cu francheţea ei

Ministrul socialist de Interne francez Manuel Valls a devenit brusc vedetă în presa din România în ultimele săptămâni, după ce a făcut o serie de declaraţii referitoare la integrarea romilor, care au deranjat Bucureştiul, dar au provocat agitaţie şi în propria tabără politică, la Paris.

El a negat voinţa de integrare a majorităţii romilor, dosar reluat cu insistenţă, în contextul apropierii alegerilor locale din Franţa, programate pentru primăvara anului viitor. „Este o iluzie să credem că problema romilor poate fi rezolvată numai prin integrarea lor”, a declarat Manuel Valls pentru postul de radio France Inter. „Soluţia integrării nu se poate aplica decât în cazul câtorva familii”, a continuat el, considerând că nu există „altă soluţie” decât evacuarea taberelor şi conducerea romilor la graniţă. Această linie este, de altfel, în conformitate cu politica susţinută de Valls, care a declarat în martie: „Populaţiile de romi au vocaţia să rămână în România sau să întoarcă acolo”. Întrebat dacă numai o minoritate de romi este dispusă să se integreze în Franţa, el a răspuns: „Da, trebuie să le spunem francezilor adevărul: aceste populaţii au moduri de viaţă extrem de diferite de ale noastre și care intră evident în conflict cu cele ale populaţiilor locale”.
Aceste afirmaţii au determinat o reacţie din partea asociaţiilor pentru apărarea drepturilor străinilor, care l-au acuzat pe Valls că a „trecut linia roşie a acceptabilului” (SOS Racisme), şi a Partidului Comunist, care a calificat declaraţiile ca „xenofobe”. Critici s-au făcut auzite şi în rândul Partidului Socialist şi al Guvernului.

De data aceasta, însă, nu declaraţiile lui Valls sunt în prim-plan, ci cele ale soţiei sale (a doua soţie, de altfel), Anne Gravoin, făcute pentru cotidianul spaniol ABC. Ea nu a comentat activitatea politică a soţului, ci a găsit de cuviinţă să discute despre viaţa lor de cuplu într-un ziar dintr-o ţară care se interesează îndeaproape de ministrul francez de Interne de origine catalană.

In afara mărturisirilor privind faptul că şi ea şi domnul ministru visează să împartă într-o bună zi patul la Palatul Elysee, doamna Gravoin şi-a etalat pentru ziarul conservator şi regalist iubirea fără de pată pentru domnul ministru.

Ziarul se întreba cum este perceput oare sondajul comandat de revista Elle şi care a fost dat publicităţii în această vară, potrivit căruia 20% dintre franţuzoaicele în vârstă de 20-40 de ani şi-ar dori să aibă o aventură fierbinte cu Manuel Valls.

Ce a comentat doamna Anne Gravoin, departe de a fi geloasă? „Manuel o merită cu vârf şi îndesat. Sunt multe femeile care vor să se culce cu el, marea mea dragoste”, a comentat aceasta. Şi a adăugat repede şi un comentariu despre bârfele care circulă pe seama sa. „De ani buni mi se atribuie aventuri amoroase, pentru a mă ataca. De fapt, vor să mă utilizeze pentru a-l ataca pe soţul meu. Dar cu mine nu le merge. Manuel este marea dragoste a vieţii mele”, spune doamna Gravoin.

Cât despre distanţa care separă cuplul deseori, pe el, pentru îndatoririle ministeriale, pe ea, pentru concertele pe care le are de susţinut, în calitatea ei de violonistă renumită, doamna Gravoin spune că nu reprezintă un element de îngrijorare. Din contră. „Ne face să suferim, dar până la urmă este bine pentru cuplu. Ne dorim mai mult, când suntem la distanţă”, adaugă aceasta.

 


 


 

×
Subiecte în articol: valls sotie valls romi