x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Guvernarea Băsescu a izolat România

Năstase: Guvernarea Băsescu a izolat România

14 Mai 2011   •   17:41

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, i-a îndemnat pe revoluţionarii prezenţi astăzi, la Braşov, la Conferinţa Naţională a Blocului Naţional al Revoluţionarilor (BNR), să fie alături de PSD în bătălia pentru schimbarea actualului preşedinte şi a actualei guvernări.

"Viitorul nu poate să fie mai bun dacă noi înşine nu vom fi mai înţelepţi şi dacă nu vom reuşi să refacem dialogul dintre noi. Pentru asta trebuie să eliminăm răul din zona de conducere a ţării. Pentru asta trebuie schimbată actuala guvernare, actualul preşedinte şi vă cer şi eu să fiţi alături de noi în această bătălie, chemându-vă la unitate, la solidaritate, să încercăm prin solidaritate să asigurăm dezvoltarea ţării. Înţelepciunea, experienţa, profesionalismul, capacitatea noastră de a-i aduce pe cei mai buni în zona de guvernare şi de administraţie va fi testul capacităţii noastre de a redeveni din nou, nu doar cel mai important partid al ţării, dar acel partid de oameni profesionişti, de oameni competenţi de care România are nevoie", a afirmat Adrian Năstase, potrivit agerpres.ro.

Adrian Năstase a afirmat că guvernarea Băsescu a închis porţile şi a izolat România în cei şapte ani de când acesta este preşedinte, aducând ţara într-o stare mult mai dificilă, într-o stare economică precară.

"Oamenii au pierdut foarte mult din optimismul pe care-l aveau. De aceea vă chem şi eu să construim o alternativă. Este important trecutul, dar viitorul este extrem de important, nu numai pentru generaţia noastră şi mai ales pentru cei mai tineri. Este important să înţelegem greşelile care s-au făcut, este important să înţelegem şi de la ceilalţi care au trecut prin experienţe asemănătoare", a mai spus Adrian Năstase.

×