x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nati Meir: "La PPRM este antrenor Becali"

Nati Meir: "La PPRM este antrenor Becali"

11 Apr 2005   •   00:00

Senzationalele dezvaluiri anuntate pentru ieri de fostul membru PPRM, deputatul Nati Meir, s-au dovedit de fapt a fi un remember al relatiei pe care deputatul a avut-o cu partidul pe listele caruia a ajuns in Parlament.

TEMA. Nati Meir anuntase pentru ieri dezvaluiri incendiare
Singurele atacuri mai dure din declaratiile lui Meir i-au vizat pe presedintele partidului, Corneliu Ciontu, si pe vicepresedintele Lucian Bolcas. "Pe Ciontu si pe Bolcas ii rog sa taca. Eu sunt un om politic si nu scot la iveala ca cineva ti-a dat bani. Eu nu fac nimic acum. Vreau sa ma despart frumos de ei. Dar daca ei nu ma lasa in pace, eu ma duc la Curtea de Conturi, la Parchet si spun ce stiu", a avertizat Meir. De altfel, in contul lui Bolcas, el a mai adaugat o nemultumire, aratand ca, atunci cand el a intentionat sa aduca schimbari la regulamentul Camerei pentru ca "un deputat sa nu mai semneze pentru altul", vicepresedintele partidului a fost cel care l-a apostrofat: "Ce faci tu aici, vrei sa ne bagi in puscarie, esti de capul tau aici?".

APRECIERE. In schimb, despre relatia sa cu Vadim Tudor, Meir a vorbit de bine. "Am pus pentru el obrazul meu in toata lumea, si mai ales in Romania, am tinut la el ca la un frate. Ca sa-l ajut, i-am adus unul dintre cei mai buni strategi din lume, Eyal Arad", a spus Meir. El a apreciat ca Vadim i-a promis ca il "face deputat" si asa a fost. De altfel, atunci cand un alt parlamentar l-a numit "jidan" tot Vadim a fost cel care l-a sunat si "si-a cerut scuze de cinci ori" pentru jignire. Meir a mentionat ca din acel moment "a fost cu un picior jumate afara". Cu toate acestea, Meir a prognozat ca Vadim "nu o sa ramana pe scena politica". Meir a mentionat si contractul de consiliere pe care Vadim l-a avut cu israelianul Eyal Arad, aratand ca acesta prevedea ca in Romania Mare si in Tricolorul sa nu se scrie nimic despre evrei, lucru pe care Vadim nu l-a respectat, publicand acel articol de saptamana trecuta. Fostul deputat PPRM a mai spus ca din suma stabilita in contract PPRM nu a platit decat 40%, si pentru asta Arad il va actiona in judecata pe Vadim, la Londra, "pentru ca nu avem incredere in justitia romana".

ALT MOTIV. Pe de alta parte, Meir a sugerat ca plecarea sa ar fi legata si de o "apropiere" intre Gigi Becali si Vadim Tudor: "Eu vin din zona fotbalului si acolo un antrenor cand pierde isi da demisia. Acum inteleg ca e un antrenor nou la PPRM, pe care il cheama Gigi Becali. Legaturile lui Becali cu Vadim sunt splendide. La fiecare meci jucat de Steaua ii vezi pe Ciontu si pe Vadim acolo". Meir a mai spus ca el crede ca Becali urmareste "sa faca partidele unite".

PLANURI. Meir vrea sa ramana deputat de Tulcea, dar si sa continue lupta pentru a-l elibera pe Cozma. "Eu de la ora 16 o sa fiu deputat independent si o sa ma ocup de aceste lucruri. PPRM a gresit. Am vrut sa fac ceva bun cu PPRM, dar am gresit", a incheiat Meir. (Carmen Vintila, Aniela Nine)

×
Subiecte în articol: politic vadim meir pprm