x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nati Meir părăseşte România. De vină este Vadim Tudor

Nati Meir părăseşte România. De vină este Vadim Tudor

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Oct 2008   •   00:00
Nati Meir părăseşte România. De vină este Vadim Tudor

Deputatul Nati Meir ameninţă că va demisiona din Parlament, îşi va face bagajele şi, împreună cu familia, va părăsi România. Meir spune că  vinovat pentru această decizie este Corneliu Vadim Tudor, ' care a atacat evreii la un post de televiziune'.

Deputatul Nati Meir ameninţă că va demisiona din Parlament, îşi va face bagajele şi, împreună cu familia, va părăsi România. Meir spune că  vinovat pentru această decizie este Corneliu Vadim Tudor, '' care a atacat evreii la un post de televiziune''.

 

NERVI. Într-o declaraţie făcută pentru Agerpres, Nati Meir îi pune preşedintelui PRM în cârcă toate relele din lume: ''Corneliu Vadim Tudor a spus, miercuri, la un post de televiziune, că evreii au jefuit ţara asta şi că ei au ţară şi trebuie să plece acolo. Eu sunt de 13 ani în România, am cetăţenie română. Sunt un simbol al evreilor, mulţi dintre ei venind în România pentru că am prezentat o garanţie pentru ei''. Reacţia lui vadim l-a determinat să ia decizia de a renunţa la calitatea de deputat pe 13 octombrie.  ''Voi demisiona. S-a umplut paharul. Când l-am auzit pe Vadim Tudor vorbind aşa despre evrei, nu mi-a venit să cred. Nati Meir este un simbol pentru evreii din România, iar dacă eu îmi fac bagajul şi plec înseamnă că aici este periculos şi va fi un semnal şi pentru investitori'', a precizat el. Paradoxal cu decizia lui Meir este faptul că preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, miercuri, după şedinţa Biroului Permanent al partidului, că forul de conducere al PRM a decis reprimirea deputatului Nati Meir în partid, acesta urmând să candideze din partea PRM într-un colegiu pentru deputaţi din Vaslui. Potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, Nati Meir urmează să se alăture grupului parlamentar al PRM din Camera Deputaţilor săptămâna viitoare: „Consider că şi-a făcut penitenţa lui. L-am dat afară trei ani, între timp s-a ocupat de toţi deţinuţii. Un om ca el aduce voturi”.

×
Subiecte în articol: politic romania tudor vadim meir nati meir nati