x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Neamţ: PMP vrea internet gratuit wi-fi în toate comunele din judeţ

Neamţ: PMP vrea internet gratuit wi-fi în toate comunele din judeţ

23 Sep 2016   •   14:35
Neamţ: PMP vrea internet gratuit wi-fi în toate comunele din judeţ

Conducerea PMP Neamţ a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca, în viitorul apropiat, toate comunele din judeţ să aibă internet wi-fi gratuit. 

Laurenţiu Dulamă, preşedintele PMP Neamţ, a spus că investiţia fiecărei primării este de maximum 150 de euro şi constă în montarea unui dispozitiv de amplificare a semnalului. 

'PMP îşi propune ca în toate comunele din judeţul Neamţ să avem internet gratuit în sistemul wi-fi. Antenele există în primării sau în instituţiile din comună. Noi dorim să implementăm acest proiect care nu este deloc costisitor. Ne-am interesat şi amplasarea unui dispozitiv pentru amplificarea semnalului este de maxim 150 de euro. Este în avantajul celor din mediul rural pentru că informaţia circulă extrem de repede în mediul online şi mai puţin în presa scrisă', a declarat Laurenţiu Dulamă. 

Preşedintele PMP Neamţ, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, a adăugat că va solicita fiecărei primării să se alăture acestui proiect. Laurenţiu Dulamă a adăugat că, după această etapă, ar putea propune un proiect similar şi pentru oraşele şi municipiile din judeţul Neamţ.

AGERPRES

×