x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nica: Atacul din cursul zilei de azi poate arunca România într-o criză fără precedent

Nica: Atacul din cursul zilei de azi poate arunca România într-o criză fără precedent

28 Sep 2009   •   00:00

Ministrul de Interne Dan Nica a declarat, după anunţul privind remanierea sa, că "acest atac din cursul zilei de astăzi" aruncă România într-o criză politică extrem de periculoasă, iar suprapusă peste criza economică poate avea consecinţe grave, responsabilitatea revenind lui Băsescu şi Boc.





"Aş dori să vă spun, în calitate de viceprim-ministru al Guvernului României şi de ministru de Interne, că acest atac din cursul zilei de azi aruncă România într-o criză politică fără precedent , o criză politică extrem de periculoasă, care, suprapusă peste criza economică, poate să aibă efecte deosebit de complexe şi de grave asupra tuturor românilor", a spus Nica.

El a adăugat că responsabilitatea declanşării acestei crize le revine lui Traian Băsescu şi Emil Boc.

Dan Nica a spus că anchetele Ministerului de Interne "deranjează".
"Ceea ce Ministerul de Interne a făcut în mod natural, (a fost, n.r.) să ia măsurile necesare de prindere şi de sancţionare a celor care au încălcat legea la alegerile pentru PE, şi din păcate sunt mulţi care se fac că nu ştiu câte persoane au fost trimise în judecată, câte persoane au dosare penale... şi niciun fel de reacţie în privinţa unor politruci de la AEP care şi azi au refuzat să pună la dispoziţie liste erlectorale permanente. Ministerul de Interne a mai deranjat şi deranjează pentru că lupta împotriva criminălităţii organizate, împotriva celor care fură în ţara asta, a dovedit că acţiunile pe care poliţia le desfăşoară deranjează.Tuturor acestora le spun să-şi bage minţile în cap", a explicat Nica.  
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic