x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nica: În 30 de minute din momentul semnării revocării, miniştrii PSD vor demisiona

Nica: În 30 de minute din momentul semnării revocării, miniştrii PSD vor demisiona

30 Sep 2009   •   00:00

Vicepremierul Dan Nica a declarat că miniştrii PSD vor lua parte la şedinţa convocată de premierul Emil Boc. Referitor la declaraţiile ministrului Adriean Videanu, "trecând peste tonul batjocoritor, vreau să vă spun clar că dumneavoastră aţi declanşat criza şi acum o bâlbâiţi". Potrivit lui Nica, vinovaţi de declanşarea şi menţinerea crizei se fac Boc şi Traian Băsescu.



"Trebuie să vă asumaţi această responsabilitate! Domnule Boc, aveţi datoria să reveniţi la normalitate! Argumentele invocate pentru remanierea ministrului de Interne sunt motive de gradiniţă. Fac un apel către preşedintele Băsescu ca această clarificare să intervină. Premierul Boc şi preşedintele au la îndemână soluţia, adică retragerea cererii de revocare. Dacă nu se întâmplă, miniştrii PSD, în 30 de minute de la anunţarea cererii, îşi vor depune demisia. Nu noi am aruncat România în criză şi nu noi o întreţinem. Nu putem fi părtaşi la un act care ţine de destabilizarea României şi aruncarea intereselor românilor la coşul de gunoi", a declarat Dan Nica.

El a reafirmat că cei care se fac vinovaţi de declanşarea crizei sunt premierul Boc şi preşedintele Traian Băsescu.

"Deblocarea crizei se află în mâinile preşedintelui Băsescu. De dânsul depinde intrarea în normalitate pentru că propunerea de revocare se află la domnia sa", a mai spus Nica. (Vera Albulescu)


×
Subiecte în articol: politic