x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan: Pasajul Nicolae Grigorescu e un alt exemplu de ineficiență a actualei administrații a Capitalei

Nicușor Dan: Pasajul Nicolae Grigorescu e un alt exemplu de ineficiență a actualei administrații a Capitalei

09 Iul 2020   •   15:16
Nicușor Dan: Pasajul Nicolae Grigorescu e un alt exemplu de ineficiență a actualei administrații a Capitalei

Deputatul independent Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a declarat, joi, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, că pasajul Nicolae Grigorescu este un alt exemplu „de ineficiență” a actualei administrații a Capitalei.

„Pasajul Nicolae Grigorescu, cu care s-a lăudat azi primarul PSD, Gabriela Firea, e un alt exemplu de ineficienţă a actualei administraţii a Capitalei. Primarul PSD, Gabriela Firea, a avut nevoie de doi ani ca să mute nişte cabluri de înaltă tensiune, deci darea în funcţiune a acestui pasaj pe care şi-l arogă în mod ruşinos a fost întârziată cu doi ani de zile. În total, le-a luat 10 ani administraţiilor PSD, Oprescu-Firea, să facă o lucrare de infrastructură care se putea realiza într-un mandat de primar, adică în maximum 4 ani. Pasajul, întins pe 10 ani de lucrări, e oglinda neputinţei PSD în Bucureşti", a scris Nicușor Dan.

Totodată, candidatul la Primăria Capitalei a mai afirmat că un primar general ar „înțelege” interesele bucureștenilor ar fi reușit să termine această lucrare mult mai repede.

„Primăria Capitalei are nevoie de organizare mai bună, de eficienţă sporită, de angajament real pentru marile lucrări de infrastructură. Iar Bucureştiul are nevoie de schimbare", a completat Nicuşor Dan.
 

Pasajul Nicolae Grigorescu, cu care s-a lăudat azi primarul PSD, Gabriela Firea, e un alt exemplu de ineficiență a...

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 9 iulie 2020

×
Subiecte în articol: nicusor dan pasajul nicolae grigorescu