x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal în USR. Nicușor Dan și-ar fi dat DEMISIA. Poziția OFICIALĂ a partidului

Scandal în USR. Nicușor Dan și-ar fi dat DEMISIA. Poziția OFICIALĂ a partidului

31 Mai 2017   •   22:03
Scandal în USR. Nicușor Dan și-ar fi dat DEMISIA. Poziția OFICIALĂ a partidului

Update: Demisia lui Nicușor Dan din fruntea USR nu mai pare atât de sigură. Deși surse din USR susțineau că acesta ar fi anunțat că va renunța la funcție după ce conducerea partidului a decis să se opună referendumului pe tema familiei, Nicușor Dan pare să dea înapoi. Acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare miercuri seara.

"Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad", a scris Nicușor Dan. 

Scandal uriaș în USR! Nicușor Dan a demisionat. Totul a pornit din cauza poziției pe care partidul trebuie să o ia față de redefinirea familiei.

Cum nu e clar ce s-a întâmplat în ședința în care trebuia să se ia o decizie a partidului față de referendumul național privind definirea în Constituția României a FAMILIEI că uniunea dintre un bărbat și o femeie, l-am contactat pe purtătorul de cuvânt al USR:

Nu exista o demisie înregistrată în acest moment. Spiritele s-au încins în cadrul ședinței Biroului Național al partidului, Nicusor Dan a amenințat cu demisia, dar nu avem niciun document scris. O să vedem mâine mai clar. Singurul element clar e că exista  aceasta decizie în ce privește modificarea Constituției”, a declarat pentru stiripesurse.ro purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Dan Barna.

Conform lui Cristian Ghinea, liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a părăsit o şedinţă a conducerii partidului şi a anunţat verbal că demisionează din funcţia de preşedinte, citat de Digi24.

Anunţul a venit după ce liderii USR au votat pentru ca partidul să se poziţioneze împotriva redefinirii familiei în Constituţie, poziție cu care Nicușor Dan nu este de acord.

×
Subiecte în articol: nicusor dan demisie